Zakelijk overal bereikbaar vanaf €14,50

Altijd en overal stabiel en veilig bellen via VoIP vanaf €14,50 per maand

Dit is VoIP. Dit is Flexi-Bel.

Bellen via je smartphone en PC

Met VoIP bel je altijd en overal voor een vast voordelig bedrag per maand. Installeren en het gebruik ervan is simpel, iedereen kan het doen! Download de app en je bent bereikbaar. Op de app kan je uitbellen, gebeld worden en intern contact hebben. Zowel via spraak, video en berichten sturen.
 

 

Niet alleen bellen

De 3cx-app heeft ook Berichten-functies, waardoor je simpelweg een berichtje kan sturen of ontvangen in plaats van te bellen.

 

Installatie op maat

Wij richten het hele systeem naar wens in. Hierdoor is de virtuele telefooncentrale ook echt hoe jij het wilt en wat het beste werkt voor jouw onderneming.

Eigen virtuele telefooncentrale

Met de app die beschikbaar is voor PC, iOS en Android heb je maar 1 platform nodig voor alle communicatie, zowel externe als interne communicatie. Communiceer via spraak, video en instant messaging. Door de CRM-integratie zie je gelijk wie er belt. Beheer statussen en bekijk de beschikbaar van uw team. Met 1 klik van een telefoongesprek een videogesprek maken.
 

Hosted VoIP met virtuele centrale

Zakelijk bellen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Geen hardwarekosten, geen torenhoge abonnementskosten, geen extra toestel die je meesleept. Simpelweg met een app op je pc of je smartphone ben je overal en altijd bereikbaar. VoIP is een complete, virtuele telefooncentrale waarmee je gemakkelijk de bereikbaarheid aanpast aan je veranderende onderneming.

Flexi-Bel

Wij staan voor transparantie, no-nonsense en geen verborgen kosten. Wij bieden een goede, voordelige all-in ervaring zodat iedereen de pluspunten van VoIP kan ervaren.

vrolijke freelancer lachen flexi-bel zzp 3cx voip

ZZP

De all-in oplossing voor zzp’ers

MKB

Het ideale pakket voor midden- en kleinbedrijven

mkb vergadering flexi-bel 3cx voip
groot bedrijf werkvloer enterprise flexi-bel

Enterprise

Uw eigen maatwerkoplossing